Service    Flex-løsning

Outsourcing af service – på den rigtige måde. Del 2.

Professionelt telefonpasning

I sidste uge lagde vi en lille artikel op, som handlede om outsourcing og hvordan man sikrer et godt samarbejde i den sammenhæng.

 Men der er mere til et godt samarbejde og her hos Edelmann, har vi et særligt fokus på det måske vigtigste aspekt af samarbejdet: det personlige kendskab.  

Vigtigheden af at involvere sig i hinandens virksomheder, når et samarbejde er indgået, kan ikke overdrives. Vi går op i at lære jer at kende, så vi ved om vi kan sende jer en mail når I fejrer fødselsdag, jubilæum eller kommer tilbage fra ferie. Vi mødes med jer ansigt til ansigt og har fast kontakt med jeres virksomhed, hele vejen rundt. 

Effektiv vidensdeling og klar kommunikation, som vi talte om i sidste artikel, er grundlæggende for at vi kan udføre et godt stykke arbejde, men vi vil også gerne være en god kollega for dig. Derfor går vi op i at lære dig og din virksomhed at kende personligt, uanset størrelse og omfang. 

Det gør os hos Edelmann Kontorservice i stand til at agere som en del af din virksomhed. Vi er en del af dit team, og ikke et eksternt hold. Vi skaber en gensidig tillid. Vi kender til jeres virksomhed og de produkter eller services i udbyder, og omtaler og behandler det, som var det vores eget. Når du outsourcer til os, flytter du ikke en del af din virksomhed væk. Tværtimod tilføjer du en ny afdeling, med professionelle og servicemindede ansatte, der sidder klar ved dine telefoner. 

Kontakt os gerne på telefon 88 77 47 00 for at høre mere om et fremtidigt samarbejde. 

Du er også hjerteligt velkommen til selv at gå ind og læse lidt mere om os på www.edelmann-kontorservice.dk 

Del denne artikel

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig