This is an announcement, you can change it or turn it off from the theme options page.
Close

Overvejer i 4-dages arbejdsuge?

Overvejer i 4-dages arbejdsuge?

Du kender det måske selv fra fredag eftermiddag på jobbet. Du kan mærke trætheden sætte ind. Du mister fokus og bruger tid på fejl og på at udbedre dem. Men bare rolig, forskningen er med dig, og en arbejdsuge på 4 dage har vist sig at være langt mere produktiv, end den vi er vant til på 5 dage.  

Det handler essentielt set om den gode gamle talemåde: ”work smarter, not harder”. Flere virksomheder, både store og små i ind- og udland, har oplevet stor succes med at implementere en 4-dages arbejdsuge, da det både gavner de ansattes velvære og virksomhedens produktion.  

Måske du sidder i en virksomhed uden mulighed for at holde lukket en hel ugedag. Det udelukker dog ikke 4-dages arbejdsugen som en model for dig, man kunne for eksempel have halv bemanding torsdag og fredag, så kontoret ikke er helt tomt. 

Men hvad med de henvendelser, der kommer den dag I holder fri? De skal ikke gå tabt!  

Når I ikke er på kontoret, så sørger vi her hos Edelmann kontorservice for at tage imod opkald for jer og lægge en besked klar, til når I møder ind igen. Vi har selv bemanding på alle ugens hverdage fra 8-17, så der er altid nogen på kontoret til at tage telefonen. Så mister I ikke de vigtige henvendelser og jeres kunde slipper for at ringe forgæves. 

Kontakt os på 88 77 47 00 eller tag et kig på www.edelmann-kontorservice.dk for mere information. 

Et samarbejde med Edelmann er et farvel til spildtid! 

0 Responses

No comments so far.

Leave a Comment

What's on your mind? Fill out the form below to let us know.