Service    Flex-løsning

Problem eller mulighed?

Hvad skal du overveje når du outsourcer din pasning af telefon?

Har du egentlig overvejet, at når en kunde ringe ind med et problem, er det i virkeligheden en fantastisk mulighed for dig, for at skabe et endnu bedre forhold til din kunde? 

Det er nemlig lige præcis her, du har mulighed for at skille dig ud. 

De fleste af os kender det; vi er blevet lovet en vare eller en ydelse, firmaet lever ikke op til aftalen og så går kampen i gang… Man kan næsten blive helt træt på forhånd af at tænke på alle de oplevelser, man har haft med virksomheder, som trækker tiden ud i det uendelige, stiller én videre til den ene medarbejder efter den anden, ikke svarer på henvendelser osv. osv. Der er ingen tvivl om, at sådanne oplevelse gør, at man som kunde vælger aldrig at benytte sig af samme virksomhed igen. 

Gør derfor det modsatte! 

  • Vær hurtig i din svartid, 
  • Behandl kunden, som du selv ønsker at blive behandlet 
  • Vær realistisk i din tidshorisont – sæt den gerne lidt for højt, så du kan overraske glædeligt, når du er klar før tid. Et godt tip er også forventningsafstemmelsen helt i begyndelsen af dit samarbejde med din kunde. Det er bedre at love lidt for lidt end lidt for meget. Så har du nemlig mulighed for at overgå din kundes forventninger – og det er her guldet ligger! 
  • Hør din kunde, beklag at fejlen er sket og forsikr kunden om, at der vil blive taget hånd om det af dig personligt 
  • Er du en mindre virksomhed eller måske en enmandsvirksomhed, så brug det til din fordel. Der er måske ikke en anden medarbejder der kan behandle henvendelsen. Til gengæld kan kunden være 100% sikker på, at der vil blive taget hånd om den af dig 

Edelmann Kontorservice er en mindre virksomhed, hvor vi lægger meget høj vægt på det personlige forhold til vores kunder. 

Her mødes du af voksne, professionelle mennesker, der altid står klar til at hjælpe med alle former for henvendelser og spørgsmål du måtte have.  

Vi elsker kontakten til vores kunder, og du er altid velkommen til at ringe til os eller simpelthen kigge forbi kontoret.  

Du kan finde os på Strandvejen 153, 1.tv. i Hellerup eller give os et ring på 88 77 47 00. 

Vi glæder os! 🙂 

Del denne artikel

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig