This is an announcement, you can change it or turn it off from the theme options page.
Close

Den fleksible telefonpasning

E-TeleSpidsbelastning er den perfekte løsning af telefonpasning i perioder, hvor der er ekstra pres på din kundeservice eller ordremodtagelse. Spidsbelastning kan skyldes bl.a. lancering af kampagner, sæson udsving, katalogudsendelser eller deadline på kursustilmeldinger. Uanset grunden er det afgørende, at du har det rette beredskab siddende klar til at tage hånd om dine opkald, så du er parat til at tage imod alle de kunder, som forhåbentlig ringer ind. For at få den bedste effekt og for ikke at overbelaste din egen reception, kundeservice eller salgsafdeling kan du outsource disse telefonhenvendelser til vores telefonpasning. Vi kan stille et kampagnenummer til rådighed og besvarer alle indgående opkald vedrørende netop denne kampagne.

Vi kan efter aftale også besvare spørgsmål, sende vigtige leads videre, samt logge data direkte i dine systemer. På den måde sparer du tid ved ikke at skulle indtaste vigtige informationer igen. Alt i alt får du en nem og smertefri telefonpasning.

Før vi påbegynder telefonpasning for vore kunder, sætter vi os grundigt ind i din virksomheds behov. Derfor kender vi din virksomhed på forhånd og du får en mere kvalificeret telefonpasning, end nogen vikarservice kan tilbyde.

Vi sætter en ære i altid at levere en service af højeste kvalitet med en tydelig beskrivelse af hvad opkaldet drejer sig om.

Kontakt os nu for mere information

Ring (+45) 88 77 47 00 for en uforpligtende dialog om jeres specifikke ønsker, eller modtag information om mulighederne med posten. Edelmann Kontorservice er til at tale med! Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.