This is an announcement, you can change it or turn it off from the theme options page.
Close

Professionel og personlig telefonpasning

Vælger du telefonpasning hos os, vil opkald til din virksomhed besvares i virksomhedens eget navn. Kunden vil opfatte opkaldet ligesom hvis opkaldet blev besvaret i din egen reception.

Hos de af vore kunder, der har telefonpasning hos os, screener vi opkaldet. Uønskede kald bliver sorteret fra efter dine specifikationer og vi omstiller til den rette persons direkte telefon eller mobilnummer.

Vores medarbejdere sørger for, at vi altid annoncerer opkaldet først, så du eller din kollega får mulighed for at afvise samtalen. Hvis linjen er optaget eller der ikke svares, tager vi naturligvis imod besked, så du får mest ud af vores service. Beskeder kan sendes via e-mail eller SMS.

Før vi påbegynder telefonpasning for vore kunder, sætter vi os grundigt ind i din virksomheds behov. Det betyder, at vi kender din virksomhed på forhånd og du får derfor mere kvalificeret service end nogen vikarservice kan tilbyde.

Vi sætter en ære i altid at levere telefonpasning af højeste kvalitet med en tydelig beskrivelse af, hvad opkaldet drejer sig om.

Kontakt os nu for mere information

Ring (+45) 88 77 47 00 for en uforpligtende dialog om jeres specifikke ønsker, eller modtag information om mulighederne med posten. Edelmann Kontorservice er til at tale med! Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.