This is an announcement, you can change it or turn it off from the theme options page.
Close

Telefonpasning når du er optaget eller har brug for en pause

Vi sørger for telefonpasning af din telefon, når du er optaget og opretholder dermed altid virksomhedens ansigt udadtil. Nu kan du roligt tage til et længerevarende møde, på seminar, salgstur etc. Eller fordybe dig i en opgave i timevis uden forstyrrelser. Med E-TeleSekretær er din virksomheds hovednummer tilkoblet vores receptionister, så du efter behov kan lade os stå for telefonpasningen af dine opkald. På den måde er vi til rådighed hele tiden men træder først til, når du har brug for det. Og så gør vi det naturligvis uden varsel, i samme øjeblik der er brug for telefonpasning.

Vi svarer med dit firmanavn og tager imod en kvalitativ besked. Du kan også vælge, at der viderestilles til os automatisk ved optaget, så tager vi ligeledes imod besked. Vi kan også aftale en fast viderestilling ved manglende svar, så stilles telefonen automatisk om til os efter to eller tre ring, alt efter dine specifikationer for den perfekte telefonpasning tilpasset dig.Før vi påbegynder telefonpasning for en kunde sætter vi os altid grundigt ind i din virksomheds behov og da vi derfor kender din virksomhed på forhånd, får du en mere kvalificeret telefonpasning end nogen vikarservice kan tilbyde.

Vi sætter en ære i altid at levere telefonpasning af højeste kvalitet, med en tydelig beskrivelse af hvad opkaldet drejer sig om ved viderestilling.

Kontakt os nu for mere information

Ring (+45) 88 77 47 00 for en uforpligtende dialog om jeres specifikke ønsker, eller modtag information om mulighederne med posten. Edelmann Kontorservice er til at tale med! Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.