Service    Flex-løsning

Tips til at håndtere dårlige oplevelser med kundeservice

Vores kunder er tilfredse

Lige meget hvor dygtig du er til at yde fremragende kundeservice, så er det stort set uundgåeligt, at en af dine kunder på et tidspunkt vil føle, at de har haft en dårlig oplevelse. Men hvordan, du vælger at håndtere denne kunde efterfølgende, er altafgørende for om den kundeservice, du yder, er god eller om den er den bedste. Vi har på baggrund af vores erfaring her hos Edelmann Kontorservice samlet nogle tips til, hvordan man kan håndtere sådan en kundehenvendelse og skabe en positiv oplevelse i sidste ende. 

Det vigtigste, du kan gøre for en kunde, der ikke føler, de har haft en god oplevelse, er at lytte til dem og forstå dem. Kunden skal vide, at der sættes pris på dem, og at du forstår deres problem, så du kan tilbyde den bedste løsning. Anerkend dem, lyt til dem og kom med spørgsmål, som kan hjælpe dig imod en løsning.  

En stor del af dette er selvfølgelig at svare kunden så hurtigt som muligt. Hvis du lader en utilfreds kunde hænge for længe uden at deres bekymringer bliver hørt, kan det lede til større utilfredshed og en langt sværere situation at udbedre. Det er vigtigt at kunden let kan få kontakt til din virksomhed og dine ansatte.  

Hvis kunden har haft en dårlig oplevelse, fordi de søger en løsning, du ikke kan tilbyde, er det vigtigt at vide, hvordan du får dem til at føle sig hørt alligevel. Her er det bedste du kan gøre at trække på den nærmeste leder og få vedkommende til at hjælpe med henvendelsen. At lade kunden tale med en leder, er et klart udtryk for deres værdi for jeres virksomhed og gør meget for at afhjælpe en følelse af ikke at blive hørt. Hvis du ikke har en leder tilgængelig, kan du alternativt overveje om du kan afhjælpe situation ved at tilbyde en form for kompensation. Overvej eventuelt om du kan lave en ekstra god pris eller tilbyde en ekstra service, som vil få kunden til at huske oplevelsen som positiv i sidste ende. 

Det er vigtigt at kunden føler sig værdsat. Hvis du reagerer hurtigt på deres henvendelse og anerkender deres problemstilling, er du allerede godt på vej. Men husk også at være løsningsorienteret!  

En nem måde at sørge for en korrekt håndtering af alle kundehenvendelser, er et samarbejde med en kompetent og erfaren kontorservice. Her hos Edelmann Kontorservice går vi op altid at levere fantastisk service og en fremragende kundeoplevelse, uanset samtalens udgangspunkt. 

Hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe vende negative henvendelser til positive oplevelser for dig og dine kunder, så ring til os på 88774700 eller tag et kig på www.edelmann-kontorservice.dk for at læse lidt mere om os. 

Del denne artikel

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig