This is an announcement, you can change it or turn it off from the theme options page.
Close

Meget mere end bare telefonpasning

Telefonpasning kan være mange ting og ofte er det et stort behov for mindre virksomheder at frigøre tid til at gøre det, de er bedst til.

Med E-Kalenderbooking administrerer vi din kalender, aftaler møder og booker, flytter eller aflyser tider, så du har mere tid til at servicere dine kunder, patienter eller klienter. En komplet løsning, der giver dig frihed.

Vi håndterer f.eks. kalenderbooking for:

  • Læger, terapeuter og behandlere (tidsbestilling)
  • Advokater (berammelse af møder)
  • Bilsynshallen (aftale af tider til bilsyn)

Før vi påbegynder telefonpasning for vore kunder, sætter vi os grundigt ind i din virksomheds behov og da vi derfor kender din virksomhed på forhånd, får du en mere kvalificeret telefonpasning end nogen vikarservice kan tilbyde.

Vi sætter en ære i altid at levere telefonpasning af højeste kvalitet, med en tydelig beskrivelse af hvad opkaldet drejer sig om ved viderestilling.

Vi har ikke listepriser for denne variation, da opkaldenes varighed varierer alt efter hvor mange informationer, vi skal give og få ved hvert opkald. Kontakt os for en uformel snak om mulighederne i forhold til netop dit behov. Sammen finder vi den rigtige pris på telefonpasning, der imødekommer dig og din virksomhed.

Kontakt os nu for mere information

Ring (+45) 88 77 47 00 for en uforpligtende dialog om jeres specifikke ønsker, eller modtag information om mulighederne med posten. Edelmann Kontorservice er til at tale med! Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.