Service    Inbound kundeservice

Inbound kundeservice

Vælg Edelmann Kontorservice - fordi telefonpasning er en tillidssag

Et inbound callcenter skal emme af forretningsforståelse og kundeservice

Der er mange forskellige situationer, et inbound callcenter skal kunne håndtere. Det kan være lidt af en kunst. Folk ringer om alt muligt – måske vil de købe et produkt, spørge til en ydelse eller have hjælp til en faktura, der driller. Måske vil de aftale et møde, booke en behandling eller reklamere angående en vare.

Fælles for det hele er, at det skal klares hurtigt, effektivt og med lige præcis den form for kundeservice, din virksomhed vil lægge for dagen.

Hos Edelmann Kontorservice bruger vi tid på at sætte os ind i din virksomhed. Både under opstarten af et samarbejde, men i den grad også i hverdagen, når der sker ændringer, som er vigtige for os at kende.

Vi sætter nemlig en ære i at fremstå som en integreret del af din virksomhed.

Med vores inbound kundeservice får dine kunder og samarbejdspartnere præcis den viderestilling eller betjening, vi har aftalt med dig. De bliver alle mødt af en kompetent, vidende medarbejder, som de – og du – kan stole på. Vi fortæller ikke, at vi er en ekstern reception. Og vi har din ryg, hvis noget går galt fra din side; vi udleverer aldrig dine eventuelle ups’ere.

Inbound callcenter

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilke services tilbyder I min virksomhed?

Vi er som en velopdragen hund. For når du siger ”dæk!”, så dækker vi. Dine behov altså. Uanset hvad de er. Vi klarer lige så meget eller lidt, du har brug for. Og vi gør det på præcis den måde, du vil have.

Hvordan får jeg besked om, hvem der har ringet?

Så snart opkaldet er færdigt, får du besked om, hvem der har ringet. Vi sender en sms eller en e-mail. Det er helt op til dig. Du er også velkommen til selv at ringe til os og få dine beskeder.

Hvad kræver det af IT-telefoni i min virksomhed?

Ingenting. Alle kan viderestille deres telefonnummer til os, og du beholder dit hovednummer. Vores teknisk avancerede system gør, at din virksomheds løsning kan opbygges nøjagtig, som du ønsker det.

Hvor hurtigt kan vi komme i gang?

Så snart vi har haft en grundig samtale med dig om, hvad vi skal gøre, og hvordan vi skal gøre det. Det er vigtigt, at vi har de nødvendige informationer om din virksomhed og dens kundehåndtering.

Hvor lang tid går der, inden I tager opkaldet?

Vi er hurtige på aftrækkeren som Clint Eastwood i en skudduel. 85 procent af vores opkald tager vi, inden der er sagt dut 3 gange. Det ved vi, fordi vi laver statistik på opringningerne flere gange om dagen.

Lad os aflaste dig med det samme

Professionelt telefonpasning

Kontakt os nu for mere information

Ring (+45) 88 77 47 00 for en uforpligtende dialog om jeres specifikke ønsker. Vi sender også gerne mere information om mulighederne med posten. Edelmann Kontorservice er til at tale med! Klik nedenfor og udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.
 

Edelmann Kontorservice ApS

 

Sådan giver du en knaldgod kundeoplevelse

Fordi vi ikke bare er et callcenter, har vi et stort fokus på at skabe relationer gennem røret. Vi deler løbende tips om, hvad der får kundeglæden helt op at ringe – og hvad der gør, at forbindelsen ryger.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig