Service    Flex-løsning

Flex-løsning

Fuldt fleksibel telefonpasning backup i kortere eller længere perioder

Nej, vi laver ikke telefonfis med dig!

Har du din egen receptionist, kan vi fungere som hyper-fleksibel backup af din telefonpasning. Du kan bruge os i alle situationer. Også den, du tænker på lige nu.

Uanset om det blot er i en halv times frokostpause eller under et længerevarende seminar. Om det er ved akut sygdom, planlagte ferier, den årlige julefrokost eller et møde, der trækker ud. Om det bare er fordi, du gerne vil fordybe dig i en opgave et par timer uden forstyrrelser. Vi tilpasser os fuldstændig dine behov med vores flex-løsning.

Måske oplever du perioder eller tidsrum med ekstra pres på din kundeservice eller ordremodtagelse. Spidsbelastning kan blandt andet skyldes lancering af kampagner, sæsonudsving, katalogudsendelser eller deadline på kursustilmeldinger.

Lige meget, hvad grunden er, er det afgørende, at du har det rette beredskab siddende klar til at tage hånd om dine opkald, så du ikke går glip af værdifulde kundehenvendelser – og så du ikke overbelaster din egen reception, kundeservice eller salgsafdeling.

Listen af muligheder er lige så lang som telefonbogen

Vi kan stille et kampagnenummer til rådighed og besvare alle indgående opkald vedrørende netop denne kampagne.

Med vores flex-løsning kan du vælge, at der viderestilles til os automatisk ved optaget. Vi kan også aftale en fast viderestilling ved manglende svar. Så stilles telefonen automatisk om til os efter to eller tre ring alt efter dine ønsker.

Vi kan besvare spørgsmål, sende vigtige leads videre og logge data direkte i dine systemer, hvis du beder om det. På den måde sparer du tid ved ikke at skulle indtaste vigtige informationer igen.

Opstår der hastesager i forbindelse med dit fravær, vil vi altid forsøge at kontakte dig personligt, så du selv kan afgøre, om sagen kan vente eller skal håndteres med det samme.

Det er ikke nødvendigt på forhånd at varsle, hvornår du har brug for os. Vi er til rådighed hele tiden, og vores telefonpasning kan træde i kraft fra minut til minut. Det giver dig tryghed og ro.

Telereception

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilke services tilbyder I min virksomhed?

Vi er som en velopdragen hund. For når du siger ”dæk!”, så dækker vi. Dine behov altså. Uanset hvad de er. Vi klarer lige så meget eller lidt, du har brug for. Og vi gør det på præcis den måde, du vil have.

Hvordan får jeg besked om, hvem der har ringet?

Så snart opkaldet er færdigt, får du besked om, hvem der har ringet. Vi sender en sms eller en e-mail. Det er helt op til dig. Du er også velkommen til selv at ringe til os og få dine beskeder.

Hvad kræver det af IT-telefoni i min virksomhed?

Ingenting. Alle kan viderestille deres telefonnummer til os, og du beholder dit hovednummer. Vores teknisk avancerede system gør, at din virksomheds løsning kan opbygges nøjagtig, som du ønsker det.

Hvor hurtigt kan vi komme i gang?

Så snart vi har haft en grundig samtale med dig om, hvad vi skal gøre, og hvordan vi skal gøre det. Det er vigtigt, at vi har de nødvendige informationer om din virksomhed og dens kundehåndtering.

Hvor lang tid går der, inden I tager opkaldet?

Vi er hurtige på aftrækkeren som Clint Eastwood i en skudduel. 85 procent af vores opkald tager vi, inden der er sagt dut 3 gange. Det ved vi, fordi vi laver statistik på opringningerne flere gange om dagen.

Lad os aflaste dig med det samme

Professionelt telefonpasning

Kontakt os nu for mere information

Ring (+45) 88 77 47 00 for en uforpligtende dialog om jeres specifikke ønsker. Vi sender også gerne mere information om mulighederne med posten. Edelmann Kontorservice er til at tale med! Klik nedenfor og udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.
 

Edelmann Kontorservice ApS

 
God kundeoplevelse

Sådan giver du en knaldgod kundeoplevelse

Fordi vi ikke bare er et callcenter, har vi et stort fokus på at skabe relationer gennem røret. Vi deler løbende tips om, hvad der får kundeglæden helt op at ringe – og hvad der gør, at forbindelsen ryger.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig