This is an announcement, you can change it or turn it off from the theme options page.
Close

Helle Edelmann

Din virksomhed er unik

Pakkeløsninger er fantastiske – hvis du køber hus eller charter rejser. Hos Edelmann Kontorservice er dit engagement ikke bare en hyldevare. Vi udfører et indledningsvist interview med dig og analyserer behov og problemstillinger, som har aktuel relevans i netop jeres virksomhed.

En indledningsvis analyse og dialog er uforpligtende og koster ikke din virksomhed noget. Du bestemmer således naturligvis selv om du ønsker at samarbejde med Edelmann Kontorservice. Sammen skaber vi løsningen og et attraktivt og skræddersyet tilbud.

Færre opkald – mere fokus

Hos Edelmann Kontorservice er du ikke bare endnu et nummer i køen. Vi sætter en ære i et højt serviceniveau, kompetente og imødekommende medarbejdere samt dén personlige service, som netop din virksomhed fortjener.

Succes som begreb kan ikke kun måles i kroner og øre, men må nødvendigvis også måles i arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Skab overskud for dig selv og dine medarbejdere og fokusér på netop dét som I gør bedst – det gør vi!

Edelmann Kontorservice modbeviste min tidligere erfaring med, at callcentre oftest blot leverer en middelmådig service. Hos Edelmann får man service og kvalitet til en fornuftig pris. Det er piger med en baggrund og som ved, hvordan man taler med kunder, også selvom der bliver talt ”udenlandsk”. Men det vigtigste er at jeg nu har den fleksibilitet der skal til for at passe min virksomhed.”

— Marc Donsmark, Donsmark Process Technology A/S

TeleReception

Opkald til din virksomhed besvares i virksomhedens eget navn, screenes og omstilles – ganske som hvis opkaldet blev besvaret i din egen reception.

TeleReception Flex

Har I egen receptionist kan vi også fungere som fuldt fleksibel backup. Uanset om det blot er i en halv times frokostpause eller i længere perioder (f.eks. ferie eller sygdom).

TeleSekretær

Nu kan du roligt tage til et længerevarende møde, på seminar, salgstur etc. Vi passer din telefon, når du er optaget, og opretholder dermed altid virksomhedens ansigt udadtil.

TeleSpidsbelastning

Perfekt når der er ekstra pres på jeres kundeservice. Jeres hovednummer tilkobles os, så vi kan besvare dine opkald så snart belastningen hos jer selv bliver for stor.

Kalenderbooking

Med E-Kalenderbooking administrerer vi din kalender, aftaler møder og booker, flytter eller aflyser tider, så du får tid til at servicere din kunder, patienter eller klienter.

Televagt

Når der kun er behov for hjælp til telefonbesvarelsen en enkelt dag eller kortere periode, men ikke et fast, løbende abonnement (f.eks. ved kursus, messer eller receptioner).

Se alle mulighederne i vores produktbrochure …

Læs vores brochure

… eller kontakt os nu for mere information

Ring (+45) 88 77 47 00 for en uforpligtende dialog om jeres specifikke ønsker, eller modtag information om mulighederne med posten. Edelmann Kontorservice er til at tale med! Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.