Forside    Service

En servicevirksomhed med fed streg under service​

Vi er din nye servicevirksomhed

Det er ikke helt tilfældigt, at vi har ordet ‘service’ i vores navn. Vi er nemlig, hos Edelmann Kontorservice, en servicevirksomhed, hvor vi dagligt sætter en fed streg under ordet service. Og så er det vist også slået fast med syvtommersøm, at vi er en servicevirksomhed.

Hvad tilbyder en servicevirksomhed, spørger du? Det vil vi fortælle dig herunder. Den opmærksomme læser vil allerede have opdaget, at vi hos Edelmann Kontorservice har mange forskellige ydelser at tilbyde din virksomhed. Vi forsøger at tage gennemgangen i et hvilepuls-venligt tempo – den høje puls må du få, når du går dine daglige 10.000 skridt eller i overhalingsbanen på cykelstien, når du er kommet for sent ud af døren.

Edelmann Kontorservice

Hvad tilbyder en servicevirksomhed?

Som servicevirksomhed tilbyder vi bl.a. fast reception og omstilling, hvor vi agerer reception og omstiller opkald eller en flex-løsning, hvis du ikke skal bruge os alle ugens dage. Derudover tilbyder vi også at stå for din virksomheds e-kalenderbooking, hvor vi kan booke og aflyse dine kunder, og sidst men ikke mindst har vi en en inbound kundeservice, hvor den gode kundehåndtering er i fokus. 

Det var vores ydelser, men vi er meget mere end det. Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at være med på noderne i de nyeste trends. Ikke inden for tøj, mad og indretning, men inden for virksomhedsstruktur. 

Vi har fx skrevet et blogindlæg om en 4-dages arbejdsuge, hvor vi fortæller, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i gang med at give dine ansatte et tiltrængt pusterum.

En sekretærservice, som er tilpasset din virksomhed

Pakkeløsninger er helt fantastiske – hvis du altså står og skal købe et hus eller en velfortjent charterrejser sydpå. Hos Edelmann Kontorservice tilbyder vi også pakkeløsninger, men de er så tilpasset din virksomhed, at selv den lokale skrædder skal spidse blyanten og begynde at tage noter. 

Vi vil gerne udføre en sekretærservice, som vi kan stå inden for. Inden vi starter et samarbejde med en ny virksomhed, vil vi altid udføre et dybdegående interview, hvor vi analyserer din virksomheds behov og de problemstillinger, som både har aktuel relevans i din virksomhed, og som vi kan hjælpe med – her henviser vi igen til vores ydelser: fast reception og omstilling, flex-løsning, e-kalenderbooking og inbound kundeservice

Alt dette er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende – det samme gælder det skræddersyede tilbud, du får af os.

Effektiv telefonpasning
Edelmann Kontorservice

En servicevirksomhed, som går i et med din virksomheds tapet

Hvad end du bruger os som en servicevirksomhed med omstillingsløsninger eller som din assistent til kalenderbooking, vil dine kunder opleve at få den samme kvalificerede sekretærservice, som du selv ville give dem. Vores imødekommende og erfarne medarbejdere håndterer alle dine kunders forskellige henvendelser, som sad vi ved siden af dig i din virksomhed. Det gør vi ikke. Vi bor nemlig i vores egen servicevirksomhed i Hellerup, men det opdager dine kunder aldrig – vi sladrer i hvert fald ikke.

En servicevirksomhed, som ikke bare braser ind

Vi udøver, som nævnt tidligere, en sekretærservice, som vi kan stå inde for. Vi kan både tage imod beskeder fra kunder og videregive dem til dig med det samme og alternativt viderestille et opkald direkte. Uanset hvad banker vi lige på døren, inden vi går ind, så du har mulighed for at tage telefonen helt velforberedt. Vi omtaler din hjemmeside som vores hjemmeside, og vi fortæller, hvad vi kan tilbyde.

“Pigerne hos Edelmann har altid leveret en yderst professionel kundehåndtering — også selvom vi Forhandler tekniske- og meget komplicerede produkter. Vi har udelukkende Ret positive tilbagemeldinger Fra vores kunder, og vi vil altidgive Edelmann Kontorservice vores varmeste anbefalinger.”
— FREDERIK SKØT, PARTNER I DRONER.DK

4 grunde til at du skal benytte Edelmann Kontorservice

Telefonpasning og kontorservice

Fast reception & omstilling

Dine kunder kommer igennem til din virksomhed på få sekunder. Dermed bliver de ikke tvangsindlagt til at høre Celine Dion på panfløjte i 17 minutter. Og så smider de ikke røret på og kontakter din konkurrent. Læs mere

Telefonpasning og kontorservice

Flex-løsning

Kunden får ikke fat i et kæmpe callcenter i Spanien med skiftende stemmer og svingende engagement. Hun møder en repræsentant for din organisation, som forstår, hvad der bliver spurgt om, og som ved, hvor kunden skal stilles om til. Den effektivitet giver en tiltrækkende oplevelse for dem, der skal købe af dig.

Telefonpasning og kontorservice

E-Kalenderbooking

Du og dine kollegaer får frigivet tid til jeres kerneforretning. I får også fjernet det forstyrrende element, telefonopkald kan være, så I opnår mere fordybelse, overskud og arbejdsglæde.

Telefonpasning og kontorservice

Inbound kundeservice el

Tilsammen betyder det, at du undgår at miste indtjening. Vi kan sågar skabe merværdi for din virksomhed ved at øge antallet af ordrer.

Tjek vores artikel for at vide mere om os

Meget find håndtering af forskellige typer af kontakter: Sælgere, Transportfolk, kunder og hastesager. Vores udenlandske kunder og leverandører føler sig også vældig godt behandlet.
   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig