This is an announcement, you can change it or turn it off from the theme options page.
Close

Helle Edelmann

Din virksomhed er unik

Pakkeløsninger er fantastiske – hvis du køber hus eller charter rejser. Hos Edelmann Kontorservice er dit engagement ikke bare en hyldevare. Vi udfører et indledningsvist interview med dig og analyserer behov og problemstillinger, som har aktuel relevans i netop jeres virksomhed.

En indledningsvis analyse og dialog er uforpligtende og koster ikke din virksomhed noget. Du bestemmer således naturligvis selv om du ønsker at samarbejde med Edelmann Kontorservice. Sammen skaber vi løsningen og et attraktivt og skræddersyet tilbud.

Færre opkald – mere fokus

Hos Edelmann Kontorservice er du ikke bare endnu et nummer i køen. Vi sætter en ære i et højt serviceniveau, kompetente og imødekommende medarbejdere samt dén personlige service, som netop din virksomhed fortjener.

Succes som begreb kan ikke kun måles i kroner og øre, men må nødvendigvis også måles i arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Skab overskud for dig selv og dine medarbejdere og fokusér på netop dét som I gør bedst – det gør vi!

Edelmann Kontorservice modbeviste min tidligere erfaring med, at callcentre oftest blot leverer en middelmådig service. Hos Edelmann får man service og kvalitet til en fornuftig pris. Det er piger med en baggrund og som ved, hvordan man taler med kunder, også selvom der bliver talt ”udenlandsk”. Men det vigtigste er at jeg nu har den fleksibilitet der skal til for at passe min virksomhed.”

— Marc Donsmark, Donsmark Process Technology A/S

TeleReception

Opkald til din virksomhed besvares i virksomhedens eget navn, screenes og omstilles – ganske som hvis opkaldet blev besvaret i din egen reception.

TeleReception Flex

Har I egen receptionist kan vi også fungere som fuldt fleksibel backup. Uanset om det blot er i en halv times frokostpause eller i længere perioder (f.eks. ferie eller sygdom).

TeleSekretær

Nu kan du roligt tage til et længerevarende møde, på seminar, salgstur etc. Vi passer din telefon, når du er optaget, og opretholder dermed altid virksomhedens ansigt udadtil.

TeleSpidsbelastning

Perfekt når der er ekstra pres på jeres kundeservice. Jeres hovednummer tilkobles os, så vi kan besvare dine opkald så snart belastningen hos jer selv bliver for stor.

Kalenderbooking

Med E-Kalenderbooking administrerer vi din kalender, aftaler møder og booker, flytter eller aflyser tider, så du får tid til at servicere din kunder, patienter eller klienter.

Televagt

Når der kun er behov for hjælp til telefonbesvarelsen en enkelt dag eller kortere periode, men ikke et fast, løbende abonnement (f.eks. ved kursus, messer eller receptioner).

Se alle mulighederne i vores produktbrochure …

Læs vores brochure

… eller kontakt os nu for mere information

Ring (+45) 88 77 47 00 for en uforpligtende dialog om jeres specifikke ønsker, eller modtag information om mulighederne med posten. Edelmann Kontorservice er til at tale med! Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lad professionelle klare din telefonpasning

Når du overlader din telefonpasning til os, får du og dine medarbejdere både tid og overskud til at fokusere på jeres egne og virksomhedens kernekompetencer. Når vi varetager din telefonpasning, er opgaven i både gode og kompetente hænder, da alle vores medarbejdere er erfarne og veluddannede. Vi ved, hvor vigtigt det er, at dine kunder føler sig godt modtaget, når de ringer til dig. Derfor sørger vi altid for at sætte os ind i din forretning, så den, der modtager dine opkald, kender din virksomhed og kan hjælpe dine kunder videre på en personlig og professionel måde. Når vi varetager din telefonpasning, gør vi det, vi er bedst til, så du får mere tid til at gøre det, du er bedst til. Dermed får både du og dine medarbejdere mere tid og overskud – og vigtigst af alt mere arbejdsglæde og tid til fordybelse.

Vi skræddersyr en løsning for din telefonpasning

Vi ved, at alle virksomheder er unikke, og derfor har vi altid en indledningsvis og helt uforpligtende dialog med dig om din virksomhed. Helt konkret tager vi en uformel samtale med dig og høre om dine behov og hvor din situation er i dag. Så vi ud fra det kan skræddersy netop det bedste tilbud til dig. Som sagt det er uforpligtende og koster ikke din virksomhed noget.. Ved at samarbejde med os om din telefonpasning, får du et attraktivt og skræddersyet tilbud, hvor vi sammen skaber en løsning, der dækker dine behov.

Find den service, der dækker dit behov for telefonpasning

Vi har mange forskellige typer af services, så netop dit behov for telefonpasning kan blive dækket. Fælles for dem alle er, at de giver dig den fleksibilitet, du har brug for, så du kan nå til alle de vigtige møder, samtidigt med, at dine kunder altid kan komme igennem til dig, så du ikke tager forretning. På den måde opretholder du altid din virksomheds ansigt udadtil, og ved at være kontaktbar, skaber du en følelse af nærvær hos dine kunder. Vi tilbyder services, der dækker dine behov, uanset om du har brug en fuldtidsdækning af din telefonpasning eller for ekstra hjælp i perioder med spidsbelastning eller har behov for at dække kortere perioder. Du kan læse mere om vores forskellige services nedenfor og er naturligvis velkommen til at kontakte os på (+45) 88 77 47 00, hvis du har spørgsmål. Uanset dit behov, står vi klar til at hjælpe.