Forside    Service

Handler telefonpasning om mere end blot en venlig stemme? Jep!

90'erne har ringet. De vil ikke have deres outdatede callcentre tilbage.

En løsning tilpasset din virksomhed

Pakkeløsninger er fantastiske – hvis du køber hus eller charterrejser. Hos Edelmann Kontorservice er dit engagement ikke bare en hyldevare. Vi udfører altid et interview med vores nye kunder og analyserer behov og problemstillinger, som har aktuel relevans i din virksomhed.

Hvad enten du har brug for telefonpasning, omstilling eller kalenderbooking, finder vi sammen den rette aftale, som letter din hverdag. En indledningsvis analyse og dialog er gratis og uforpligtende. Det samme er det skræddersyede tilbud, du får af os.

Effektiv telefonpasning
Edelmann Kontorservice

Den bedste telefonpasning opdager kunden ikke

Uanset om du bruger os som reception med omstillingsløsninger eller din assistent til kalenderbooking, oplever dine kunder at få den kvalificerede service, du selv ville give dem. Vores imødekommende medarbejdere håndterer opkaldet, som sad vi i din organisation.

For eksempel siger vi altid, at ”vi får [navnet på den pågældende person] til at vende tilbage til dig”, eller at vi stiller om til ”min kollega”. Vi omtaler din hjemmeside som ”vores hjemmeside”. Vi fortæller, hvad ”vi kan tilbyde”. Og vi bruger de vendinger, du selv bruger om dine produkter.

“Pigerne hos Edelmann har altid leveret en yderst professionel kundehåndtering — også selvom vi Forhandler tekniske- og meget komplicerede produkter. Vi har udelukkende Ret positive tilbagemeldinger Fra vores kunder, og vi vil altidgive Edelmann Kontorservice vores varmeste anbefalinger.”
— FREDERIK SKØT, PARTNER I DRONER.DK

4 grunde til at du skal benytte Edelmann Kontorservice

Telefonpasning og kontorservice

Fast reception & omstilling

Dine kunder kommer igennem til din virksomhed på få sekunder. Dermed bliver de ikke tvangsindlagt til at høre Celine Dion på panfløjte i 17 minutter. Og så smider de ikke røret på og kontakter din konkurrent. Læs mere

Telefonpasning og kontorservice

Flex-løsning

Kunden får ikke fat i et kæmpe callcenter i Spanien med skiftende stemmer og svingende engagement. Hun møder en repræsentant for din organisation, som forstår, hvad der bliver spurgt om, og som ved, hvor kunden skal stilles om til. Den effektivitet giver en tiltrækkende oplevelse for dem, der skal købe af dig.

Telefonpasning og kontorservice

E-Kalenderbooking

Du og dine kollegaer får frigivet tid til jeres kerneforretning. I får også fjernet det forstyrrende element, telefonopkald kan være, så I opnår mere fordybelse, overskud og arbejdsglæde.

Telefonpasning og kontorservice

Inbound kundeservice el

Tilsammen betyder det, at du undgår at miste indtjening. Vi kan sågar skabe merværdi for din virksomhed ved at øge antallet af ordrer.

Tjek vores artikel for at vide mere om os

Meget find håndtering af forskellige typer af kontakter: Sælgere, Transportfolk, kunder og hastesager. Vores udenlandske kunder og leverandører føler sig også vældig godt behandlet.
   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig