This is an announcement, you can change it or turn it off from the theme options page.
Close

Helle Edelmann

Velkommen, hvad kan vi hjælpe med? Den sætning klinger hundredvis af gange fra telefonpasserne i vores lokaler i Hellerup. Herfra betjener Edelmann Kontorservice virksomheder i hele Danmark.
Edelmann Kontorservice, der blev etableret for snart 7 år siden, beskæftiger sig med kontorservice, telefonpasning, kontorudlejning og sekretærservice.

Personlighed og engagement er nøgleordene for Edelmann Kontorservice. Det lyder måske som en kliché og en smule markedsføringsagtigt, når det drejer sig om telefonpasning. Men i en tid hvor virksomhederne generelt får færre opkald udefra, bliver det første opkald afgørende for det videre samarbejde.

“Det første telefonopkald er det første møde med virksomheden, og her står vi for nærhed og et indgående kundekendskab. Vi ved fra erfaring, at den indsats er givet rigtig godt ud for vores kunder. Og det er den tilgang vi bygger på hos os,” siger Helle Edelmann, adm. direktør i Edelmann Kontorservice.

Helle Edelmann var efter 20 år som direktør i en anden virksomhed blevet træt af manglende kundeservice og den evige jagt på profit i branchen. Hun oplevede, at branchen ændrede sig til at være mere profitdrevet end serviceorienteret. Derfor træf hun et valg. Hun ville noget andet
”Det skulle handle om kundens bedste og ikke virksomhedens bedste. Det er ikke rocket science men et spørgsmål om filosofi og holdning,” siger Helle Edelmann.

Hun ønskede at investere i kunderne, yde branchens bedste personlige service og skabe et samarbejde med kunden. Med andre ord ville hun være bundærlig og arbejde efter de højeste etiske standarder. De bløde værdier.

”Jeg savnede et element af kvalitet og service. Grunden, til at vi har en god forretning i dag, er, at vi er dygtigere og har bedre knowhow, ballast, større kompetencer og bedre netværk end de andre i branchen, for de er fokuseret på værktøjer i den teoretiske verden. Det nytter ikke noget, at du laver billigere priser, hvis kvaliteten ikke er til stede. Vi er blevet en succes i telefonpasningsmarkedet, fordi vi har fokus på kvalitet og service,” siger Helle Edelmann.

Filosofien kan tilsyneladende godt tjene penge i en benhård businessverden. Edelmann Kontorservice har nemlig sorte tal på bundlinjen, og virksomhedens omsætning er steget hvert år. Samtidig er vi omkostningsbevidste, hvilket giver tryghed for vore kunder, da de ved, at vi også er her i morgen til at tage deres telefon.

“Udviklingen går imod, at virksomhederne fokuserer mere og mere på deres kerneforretning og derfor bl.a. outsourcer deres telefonpasning. De ønsker højeste service og professionel vejledning, når deres kunder ringer. Virksomhederne prioriterer en hurtig, venlig og professionel håndtering af opkaldene, og den service er blevet ét af de væsentligste parametre for bureauer, der sælger denne ydelse. Samtidig sikrer professionel telefonpasning også de indre kommunikationslinjer, når de rigtige opkald bliver stillet videre til de rigtige medarbejdere. Det sparer tid for kunderne og medarbejderne. Derfor investerer vi også løbende i it-løsninger, således at vi er på forkant med udviklingen inden for telefoni”, slutter Helle Edelmann.

Spørgsmål omkring telefonpasning
Kontakt Direktør Helle Edelmann
he@edelmann-kontorservice.dk
Tlf. (+45) 88 77 47 00