Service    Fast reception & omstilling

Hvilken service kan I tilbyde min virksomhed?

Edelmann Kontorservice er som en velopdragen hund.

For når du siger ”dæk!”, så dækker vi – dine behov altså. Uanset hvad de er.

– Har du brug for en fast ekstern reception, der håndterer alle dine opkald?

– En fleksibel reception, som træder til, når din virksomhed bliver overbelastet?

– En back-up reception du kan trække på, hvis du er væk fra telefonen i en periode?

Vi klarer lige så meget eller lidt, du har brug for. Og vi gør det på præcis den måde, du vil have. Vores arbejde består i at yde netop den service, der skal til, for at du undgår at tabe forretning.

Fælles for det hele er, at dine kunder aldrig møder en lukket linje eller bliver hængende i uendelig venteposition. De kommer hurtigt igennem. Og de får samme gode oplevelse, som hvis de fik dig i røret.

Du kan altså bruge din tid, som det er nødvendigt, mens din virksomhed bevarer sit nærværende ansigt udadtil. Smart, ikke’?

Men det stopper ikke dér. Vi kan også administrere din kalender for dig. Sågar din dørtelefon. Og for at det ikke skal være løgn, taler vi både dansk, engelsk og tysk (og forstår naturligvis svensk og norsk).

Læs mere om de forskellige services, du kan få hos os, i menuen – eller kontakt os og lad os tage en snak.

Vi passer din telefoner og emails

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilke services tilbyder I min virksomhed?

Vi er som en velopdragen hund. For når du siger ”dæk!”, så dækker vi. Dine behov altså. Uanset hvad de er. Vi klarer lige så meget eller lidt, du har brug for. Og vi gør det på præcis den måde, du vil have.

Hvordan får jeg besked om, hvem der har ringet?

Så snart opkaldet er færdigt, får du besked om, hvem der har ringet. Vi sender en sms eller en e-mail. Det er helt op til dig. Du er også velkommen til selv at ringe til os og få dine beskeder.

Hvad kræver det af IT-telefoni i min virksomhed?

Ingenting. Alle kan viderestille deres telefonnummer til os, og du beholder dit hovednummer. Vores teknisk avancerede system gør, at din virksomheds løsning kan opbygges nøjagtig, som du ønsker det.

Hvor hurtigt kan vi komme i gang?

Så snart vi har haft en grundig samtale med dig om, hvad vi skal gøre, og hvordan vi skal gøre det. Det er vigtigt, at vi har de nødvendige informationer om din virksomhed og dens kundehåndtering.

Hvor lang tid går der, inden I tager opkaldet?

Vi er hurtige på aftrækkeren som Clint Eastwood i en skudduel. 85 procent af vores opkald tager vi, inden der er sagt dut 3 gange. Det ved vi, fordi vi laver statistik på opringningerne flere gange om dagen.

Lad os aflaste dig med det samme

Professionelt telefonpasning

Kontakt os nu for mere information

Ring (+45) 88 77 47 00 for en uforpligtende dialog om jeres specifikke ønsker. Vi sender også gerne mere information om mulighederne med posten. Edelmann Kontorservice er til at tale med! Klik nedenfor og udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

God kundeoplevelse

Tjek vores artikel for at vide mere om os

Meget find håndtering af forskellige typer af kontakter: Sælgere, Transportfolk, kunder og hastesager. Vores udenlandske kunder og leverandører føler sig også vældig godt behandlet.
   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig