Service    Flex-løsning

Start din 4-dages arbejdsuge fra i morgen

Vi klarer alt inden for telefonservice

Den meningsfulde tilværelse

Ringer der en klokke, hvis vi siger navnet Morten Albæk? Klokken ringer nok højest, hvis vi fortæller dig, at han i en lang årrække har vendt og drejet hverdagsdilemmaer i Mads & Monopolet – et radioprogram, som nu går under navnet Mads og A-holdet. Under alle omstændigheder er Morten Albæk filosof, stifter af og CEO i virksomheden Voluntas. Tilbage i 2018 skrev han bogen “Ét liv, én tid, ét menneske”, hvor han sætter spørgsmålstegn ved, hvorfor vi i kongeriget Danmark har et så øget stressniveau og en manglede trivsel på det danske arbejdsmarked. Han gør op med begrebet work-life balance og advokerer for, at vi ikke så ihærdigt forsøger at adskille arbejds- og privatliv. For ham vil det kun skabe en meningsløs tilværelse. En tilværelse, hvor vi ender i eksistentielle kriser over, at vi ikke kan være dét menneske, som spiller padel-tennis om søndagen, alt imens, at vi har mega succes på jobbet. Han peger på, at vi i højere grad skal stræbe efter en mening med, hvorfor vi laver det, vi gør, og hvad vi laver, for på den måde skabe et meningsfuldt liv. Det var en lidt længere introduktion til dette blogindlæg, som vil handle om et nyt og spændende tiltag på det danske arbejdsmarked: 4-dages arbejdsuge. 

Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke kan blive meget værre. Sådan har man længe haft lyst til at sige højt – eller i hvert fald tænkt for sig selv – når man har stået og kigget ud over det danske arbejdsmarked. På nuværende tidspunkt er det ikke muligt, på to hænder, at tælle alle dem, som lider af mental mistrivsel – en mistrivsel, som gennemsyrer mange danske arbejdspladser. 

I det følgende vil vi fortælle dig mere om, hvad en 4-dages arbejdsuge går ud på og i sidste ende, hvordan vi hos Edelmann Kontorservice kan hjælpe dig med at få det integreret i din virksomheds arbejdsstruktur. Så sæt dig godt til rette, skænk dig selv en kop kaffe, smæk benene op på skrivebordet, og læs gerne helt ned til det sidste punktum. Nede ved det sidste punktum gemmer der sig nemlig nogle informationer, som er brugbare for dig, inden du vælger at integrere den 4-dages arbejdsuge.

Få en 4-dages arbejdsuge integreret i din virksomhed

Tilbage til Albæk og hans forsøg på at skabe en meningsfuld tilværelse! En måde, hvorpå man kunne indrette sin hverdag anderledes og mere meningsfuldt, kunne være ved hjælp af en 4-dages arbejdsuge. Det handler i bund og grund om at implementere sætningen “work smart, not hard” i virksomhedens arbejdsstruktur, og ikke kun nøjes med at indramme en plakat med de gyldne ord. Forskningen peger nemlig på, at vi er langt mere produktive, hvis vi får en ugentlig dag foræret. En fridag til at dyrke fritidsinteresser, have kvalitetstid med familien, komme i bund med vasketøjskurven eller måske nå målet på de 10.000 skridt – pointen med denne dag er, at du helt selv bestemmer. For nogen kan det også bare være en dag på sofaen med en binge-værdig serie på Netflix. Hvis du spørger pænt, kan vi godt anbefale et par stykker.

Flere virksomheder, i både ind- og udland, har allerede integreret en 4-dages arbejdsuge i deres virksomheds arbejdsstruktur, og alt tyder på, at det gavner de ansattes velvære og dermed virksomhedens produktion. Der opstår helt automatisk et mentalt pusterum, når man ved, at man har fået en ekstra dag foræret til at få enderne til at mødes – eller en dag foræret til blot at mødes med sofaen.

Vi er fleksible med din 4-dages arbejdsuge

Der hvor du måske får lyst til at stoppe op, er ved tanken om, at dit kontor på denne “fridag” vil være lukket og dermed ikke tilgængelig for nye eller nuværende kunder. Har vi ret? Hvis vi har, kan du tage det helt roligt – det er nemlig her, hvor vi hos Edelmann Kontorservice kommer ind i billedet. Vi har nemlig ikke været så moderne at integrere en 4-dages arbejdsuge i vores virksomhed, og vi kan derfor sørge for at tage imod opkald eller beskeder, som vil ligge klar, når I møder ind på arbejde igen. 
Virker det alligevel for voldsomt at trække en hel dag ud af kalenderen, er vi heldigvis fleksible med andre løsninger. Hvis du ikke har mulighed for at gå fra kontoret en hel dag, udelukker det absolut ikke 4-dages arbejdsugen som en model for dig og din virksomhed. Man kunne for eksempel have halv bemanding torsdag og fredag, så kontoret ikke stod helt tomt. Vi har selv en fuld bemanding på alle ugens hverdage fra 8-17, så der er altid nogen på kontoret til at agere telefonpasning. I mister på den måde ikke dagens vigtige henvendelser, og jeres kunder slipper for at ringe forgæves.

Skal du igang med din 4-dages arbejdsuge?

Har du læst helt herned til, vil vi gerne starte med at sige dig et stort tak. Og siden du er kommet så langt, sidder vi også med en forhåbning om, at du er interesseret i at høre mere om den 4-dages arbejdsuge, og hvordan vi kan hjælpe jer med at få sådan et tiltag implementeret? Hvis det er tilfældet, kan du kontakte os på 88 77 47 00. Så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed i gang. Har du ikke tid til en telefonsamtale, skal du være velkommen til selv at læse om vores mange services, og se om det matcher din virksomheds behov.

Nogle gange skal man ryste posen og prøve noget nyt – hos Edelmann Kontorservice foreslår vi din virksomhed at give en 4-dages arbejdsuge et skud!

Del denne artikel

Facebook
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Helle - ejer af Edelmann Kontorservice

Helle Edelmann

Helle Edelmann er stifter og administrerende direktør hos Edelmann Kontorservice, der siden 2012 har beskæftiget sig med kundeservice inden for telefonpasning, kalenderbooking og sekretærservice. Forinden opstarten af Edelmann Kontorservice sad Helle som direktør i 20 år i en anden virksomhed, og kunne pludselig se en kedelig tendens, hvor servicekonceptet ikke matchede hendes og en del af kundernes forventning? Helle vægter ærlighed og faglig stolthed højt i sin branche, og hun ønsker at investere i kunderne samt yde en personlig service, der skaber et nært samarbejde. Med sit dygtige hold betjener hun store, mellemstore og små virksomheder i hele Danmark fra kontoret i Hellerup.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig