Service    Fast reception & omstilling 

Hvad kræver det af IT-telefoni i min virksomhed?

Ejer du kun en drejetelefon, er det ikke optimalt, men ellers har vi ingen krav.

Til gengæld er der masser af muligheder.

Alle kan viderestille deres telefonnummer til os, og du beholder dit hovednummer. Vi skal bare have et eller flere andre numre at kontakte din virksomhed på, hvis vi skal kunne stille kunder om.

Som led i vores bestræbelser på at levere markedets førende telefonpasningsservice, arbejder vi med det mest moderne udstyr og software.

Vores teknisk avancerede system gør, at din virksomheds løsning kan opbygges nøjagtigt, som du ønsker det. Vi kan stille dedikerede telefonnumre til rådighed efter behov, og vi kan opkobles på alle kalendersystemer, så vi altid har det fulde overblik over din tilgængelighed.

Vi passer din telefoner og emails

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilke services tilbyder I min virksomhed?

Vi er som en velopdragen hund. For når du siger ”dæk!”, så dækker vi. Dine behov altså. Uanset hvad de er. Vi klarer lige så meget eller lidt, du har brug for. Og vi gør det på præcis den måde, du vil have.

Hvordan får jeg besked om, hvem der har ringet?

Så snart opkaldet er færdigt, får du besked om, hvem der har ringet. Vi sender en sms eller en e-mail. Det er helt op til dig. Du er også velkommen til selv at ringe til os og få dine beskeder.

Hvad kræver det af IT-telefoni i min virksomhed?

Ingenting. Alle kan viderestille deres telefonnummer til os, og du beholder dit hovednummer. Vores teknisk avancerede system gør, at din virksomheds løsning kan opbygges nøjagtig, som du ønsker det.

Hvor hurtigt kan vi komme i gang?

Så snart vi har haft en grundig samtale med dig om, hvad vi skal gøre, og hvordan vi skal gøre det. Det er vigtigt, at vi har de nødvendige informationer om din virksomhed og dens kundehåndtering.

Hvor lang tid går der, inden I tager opkaldet?

Vi er hurtige på aftrækkeren som Clint Eastwood i en skudduel. 85 procent af vores opkald tager vi, inden der er sagt dut 3 gange. Det ved vi, fordi vi laver statistik på opringningerne flere gange om dagen.

Lad os aflaste dig med det samme

Professionelt telefonpasning

Kontakt os nu for mere information

Ring (+45) 88 77 47 00 for en uforpligtende dialog om jeres specifikke ønsker. Vi sender også gerne mere information om mulighederne med posten. Edelmann Kontorservice er til at tale med! Klik nedenfor og udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tjek vores artikel for at vide mere om os

Meget find håndtering af forskellige typer af kontakter: Sælgere, Transportfolk, kunder og hastesager. Vores udenlandske kunder og leverandører føler sig også vældig godt behandlet.
   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig