This is an announcement, you can change it or turn it off from the theme options page.
Close

Telefonpasning – fra minut til minut

Har du din egen receptionist kan vi også fungere som fleksibel backup af din telefonpasning. Uanset om det blot er i en halv times frokostpause eller i længere perioder i forbindelse med f.eks. ferier, sygdom eller forretningsorienteret fravær, så er det trygt med en fast løsning i baghånden.

Ved at lade os passe telefonen undgår du udgifter og besvær med vikarer. Før vi påbegynder telefonpasning for vore kunder, sætter vi os grundigt ind i din virksomheds behov og da vi derfor kender din virksomhed på forhånd, får du en mere kvalificeret service end nogen vikarservice kan tilbyde.

Det er ikke nødvendigt på forhånd at varsle, hvornår du har brug for os. Vores telefonpasning kan træde i kraft fra minut til minut. Det vigtigt for os at være klar, når vores kunder har brug for os. Du kan være sikker på, at der ikke sker nogen former for komplikationer, hvis du vælger denne løsning.

Kontakt os nu for mere information

Ring (+45) 88 77 47 00 for en uforpligtende dialog om jeres specifikke ønsker, eller modtag information om mulighederne med posten. Edelmann Kontorservice er til at tale med! Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.