This is an announcement, you can change it or turn it off from the theme options page.
Close

Telefonpasning efter dine ønsker

E-Televagt er for dig, der har behov for hjælp til telefonpasning en enkelt dag eller i en kortere periode – typisk når virksomheden lejlighedsvis må holde lukket pga. kursus, messe, reception, julefrokost eller andre aktiviteter.

Opstår der hastesager i forbindelse med dit fravær, vil vi altid forsøge at kontakte dig personligt, så du selv kan afgøre om sagen kan vente eller skal håndteres med det samme.

Det er hurtigt og let at oprette en aftale om telefonpasning med E-Televagt. Hvis du jævnligt har behovet, kan du blot give os besked fra minut til minut, når det bliver relevant helt uden at betale abonnement.

Ved E-Televagt kan vi ikke stille videre til dig men udelukkende tage imod besked – eller henvise til andre telefonnumre. Vi svarer naturligvis med dit firmanavn, som sad vi i din reception. Opstår der hastesager i forbindelse med dit fravær, vil vi altid forsøge at kontakte dig personligt, så du selv kan afgøre om sagen kan vente eller skal håndteres med det samme.

Før vi påbegynder telefonpasning for vore kunde sætter vi os grundigt ind i din virksomheds behov og da vi derfor kender din virksomhed på forhånd, får du en mere kvalificeret telefonpasning end nogen vikarservice kan tilbyde.

Vi sætter en ære i altid at levere telefonpasning af højeste kvalitet, med en tydelig beskrivelse af hvad opkaldet drejer sig om.

Kontakt os nu for mere information

Ring (+45) 88 77 47 00 for en uforpligtende dialog om jeres specifikke ønsker, eller modtag information om mulighederne med posten. Edelmann Kontorservice er til at tale med! Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.