Service    Flex-løsning

Svært ved at arbejde sammen hver for sig?

Skal vi passe din telefon, men du passer din forretning

Ja, som du nok har lagt mærke til, står vi i en situation, hvor hverdagen og arbejdsgangen er ændret for rigtigt mange af os danskere. Mange af os arbejder hjemmefra og har måttet omstille os til at arbejde sammen med vores kollegaer fra hver vores adresse. Det kan give nogle udfordringer med kommunikationen, og manglen på fysisk kontakt til kunder eller kollegaer kan virke hæmmende i begyndelsen af omstillingsperioden.

Det er heldigvis et problem, som med erfaring bliver mindsket og med det rette engagement, kan det helt elimineres.

Vi har her hos Edelmann kontorservice altid arbejdet tæt sammen med vores kunder, på trods af at vi arbejder sammen hver for sig. Det skyldes et godt kendskab til de virksomheder, vi tager telefoner for, samt et personligt engagement til de medarbejdere, som sidder i virksomheden.

Vores erfaring byder os, at et smil sagtens kan høres gennem telefonen.

Så hold humøret oppe derude, vi tales ved ????

Del denne artikel

Facebook
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Helle Edelmann

Helle Edelmann er stifter og administrerende direktør hos Edelmann Kontorservice, der siden 2012 har beskæftiget sig med kundeservice inden for telefonpasning, kalenderbooking og sekretærservice. Forinden opstarten af Edelmann Kontorservice sad Helle som direktør i 20 år i en anden virksomhed, og kunne pludselig se en kedelig tendens, hvor servicekonceptet ikke matchede hendes og en del af kundernes forventning? Helle vægter ærlighed og faglig stolthed højt i sin branche, og hun ønsker at investere i kunderne samt yde en personlig service, der skaber et nært samarbejde. Med sit dygtige hold betjener hun store, mellemstore og små virksomheder i hele Danmark fra kontoret i Hellerup.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig