Service    Flex-løsning

Kunden i fokus!

Kundefokus - Edelmann

Hos Edelmann Kontorservice driver vi en kundecentreret virksomhed, hvor vores kunder mærker, at det er dem, der er i fokus.

At være ”Customer Centric,” som det hedder, handler blandt andet om at skabe positive oplevelser for kunderne og om at øge kundetilfredsheden generelt. I vores branche betyder det eksempelvis, at vores kunder skal have mulighed for at bruge tiden på deres forretning og trygt kan overlade telefonen i vores hænder. Den røde linje er at indfri kundernes forventninger, prøve at se det fra kundens synspunkt, og naturligvis sætte kunderne først.

Tilfredse kunder er loyale kunder og vi kan rigtig godt lide begge dele her hos os!

Du er meget velkommen til at ringe til os på 88 77 47 00 for at høre mere, om hvad vi kan tilbyde dig. Der er også mulighed for at læse mere om os på vores hjemmeside på www.edelmann-kontorservice.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del denne artikel

Facebook
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Helle - ejer af Edelmann Kontorservice

Helle Edelmann

Helle Edelmann er stifter og administrerende direktør hos Edelmann Kontorservice, der siden 2012 har beskæftiget sig med kundeservice inden for telefonpasning, kalenderbooking og sekretærservice. Forinden opstarten af Edelmann Kontorservice sad Helle som direktør i 20 år i en anden virksomhed, og kunne pludselig se en kedelig tendens, hvor servicekonceptet ikke matchede hendes og en del af kundernes forventning? Helle vægter ærlighed og faglig stolthed højt i sin branche, og hun ønsker at investere i kunderne samt yde en personlig service, der skaber et nært samarbejde. Med sit dygtige hold betjener hun store, mellemstore og små virksomheder i hele Danmark fra kontoret i Hellerup.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig