Service    Flex-løsning

Kundeservice lever (i bedste velgående)!

Første klasses kundeservice

I en verden, hvor teknologien tager over, og der er mindre og mindre personlig kontakt, kan man næsten fristes til at spørge sig selv, om kundeservice er et uddøende begreb? Shopping foregår online og firmaer kommunikerer over e-mail, så eksisterer behovet overhovedet længere?

Det må man sige ja til! Undersøgelser viser, at :

•   78 % af kunder har aflyst en transaktion grundet dårlig kundeservice

•   55 % vil gerne betale MERE for garanteret god kundeservice

•   66 % af kunder, der skifter firma, vælger det grundet en dårlig kundeserviceoplevelse

Desuden er det cirka 6-7 gange mere kosteligt at tiltrække nye kunder i forhold til at bevare forholdet til de allerede eksisterende.

Når du vælger en telefoniløsning fra Edelmann Kontorservice, sørger du for, at dine kunder altid mødes af et serviceorienteret menneske i den anden ende. Vi sætter os grundigt ind i dit firma og jeres behov, så vi er klædt på til at give dine kunder den bedste oplevelse.

Del denne artikel

Facebook
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Helle - ejer af Edelmann Kontorservice

Helle Edelmann

Helle Edelmann er stifter og administrerende direktør hos Edelmann Kontorservice, der siden 2012 har beskæftiget sig med kundeservice inden for telefonpasning, kalenderbooking og sekretærservice. Forinden opstarten af Edelmann Kontorservice sad Helle som direktør i 20 år i en anden virksomhed, og kunne pludselig se en kedelig tendens, hvor servicekonceptet ikke matchede hendes og en del af kundernes forventning? Helle vægter ærlighed og faglig stolthed højt i sin branche, og hun ønsker at investere i kunderne samt yde en personlig service, der skaber et nært samarbejde. Med sit dygtige hold betjener hun store, mellemstore og små virksomheder i hele Danmark fra kontoret i Hellerup.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig