Service    Flex-løsning

Julemandens kundeservice

Giv dig selv en gave i år - telefonpasning

Så er det endelig blevet december, og julen nærmer sig. En højtid med masser af glæde, men også med travlhed, hvor det netop er ekstra vigtigt at huske den gode service.  

Her hos Edelmann vil vi være de bedste til kundeservice. Faktisk vil vi gerne være lige så gode som julemanden! Tænk bare på alle de børn (og voksne) han får til at smile og stråle af glæde.  

Julemanden går højt op i den perfekte kundeoplevelse. Han lægger pakkerne nydeligt og flot pakket ind under juletræet. Han sørger også for at hver pakke får en smukt håndskrevet seddel, hvor der står præcis hvem den er til.  Julemanden er nemlig et ordensmenneske, og det er meget vigtigt for ham, at de rigtige børn får de rigtige pakke. Han går i det hele taget meget op i, at hele oplevelsen er perfekt. 

Julemandens liste er altid opdateret og korrekt. Han ved hvor i verden børnene er og hvad de ønsker sig hver især. Han kender alle børnene og ved hvem der har været artig og hvem der har været uartig. Der er heldigvis flest af de artige børn, og han sørger altid for at julegaverne  

kommer det helt rigtige sted hen. 

Vi ser også altid hans hjælpere smile og være i højt humør. Det gør de fordi de præcis ved hvad de skal, og fordi de er glade for det de arbejder med. Samtidig er de også med til at gøre en masse mennesker verden over glade, og det gør dem selv i godt humør.  

Vil du også gerne tilbydes god kundeservice? Hos Edelmann har vi lært af julemandens praksis og vil gerne være en del af den gode service, som din virksomhed tilbyder. 

Kontakt os på 88 77 47 00 eller tag et kig på vores hjemmeside www.edelmann-kontorservice.dk, hvor du kan læse meget mere om os. 

Del denne artikel

Facebook
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig