Service    Flex-løsning

Kundeservice hele vejen igennem!

Helle Edelmann på kontor

Mange virksomheder begår den fejl at tænke, at kundeservice kun hører til i selve salgsøjeblikket. Dette er dog en alt for kortsigtet tilgang og en tabt mulighed for at skabe en loyal kunde. Hvis man under hele forløbet formår at tilbyde ekstra service og viden, skaber man et stærkt og tillidsfuldt forhold til sin kunde. Her kommer vi i Edelmann ind.

Vi besvarer telefonhenvendelser på jeres vegne – professionelt og effektivt

Vælger du telefonpasning hos os, vil opkald til din virksomhed besvares i virksomhedens eget navn. Før vi påbegynder telefonpasning for dig, sætter vi os grundigt ind i din virksomheds behov, og kunden vil derfor opleve at opkaldet bliver besvaret, som var det din egen reception. Det er god service.

En tilfreds kunde vender tilbage og tilfører ofte mere vækst i form af positive mundtlige anbefalinger. I sidste ende vil den gennemgående kundeservice resulterer i tilførslen af nye kunder med mindre indsats fra din side.

Læs mere om god kundeservice via linket.

Del denne artikel

Facebook
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Helle - ejer af Edelmann Kontorservice

Helle Edelmann

Helle Edelmann er stifter og administrerende direktør hos Edelmann Kontorservice, der siden 2012 har beskæftiget sig med kundeservice inden for telefonpasning, kalenderbooking og sekretærservice. Forinden opstarten af Edelmann Kontorservice sad Helle som direktør i 20 år i en anden virksomhed, og kunne pludselig se en kedelig tendens, hvor servicekonceptet ikke matchede hendes og en del af kundernes forventning? Helle vægter ærlighed og faglig stolthed højt i sin branche, og hun ønsker at investere i kunderne samt yde en personlig service, der skaber et nært samarbejde. Med sit dygtige hold betjener hun store, mellemstore og små virksomheder i hele Danmark fra kontoret i Hellerup.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig