Service    Flex-løsning

Lad os løfte sammen

Telefonpasning Covid19

Grundet Coronavirus er der sket en masse ændringer i dagligdagen for mange af os, og der er nogle som oplever udfordringer med at kunne følge myndighedernes og sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Heldigvis er der endnu flere, som ikke blot har fundet sin egen vej ift. de nye påbud, men går endnu længere for at tage hensyn til deres medmennesker og vise forståelse for den situation, vi allesammen står i.

Som formidlere af en stor mængde information i disse dage, er det tydeligt for os her hos Edelmann Kontorservice, at mange af jer sidder med en unormalt stor mængde administrativt arbejde, som resultat af virussens effekt. Vi vil derfor gerne rose jer for den store indsats I yder og hjælpe, hvor vi kan.

Vi gør vores bedste for at være på forkant med situationen, så vi for eksempel kan rådgive og vejlede om, hvordan vi i fællesskab bedst kan informere jeres kunder om status quo i virksomheden.

For eksempel var der flere af vores kære bookingkunder, der stod i en hektisk situation og havde travlt med alt det praktiske. Her gik vi ind og tilbød ikke blot at passe telefonen, men også at ringe ud til klienterne og få informeret dem om situationen. Samtidigt havde vi også mulighed at rykke klienternes tid frem, så kalenderen blev fyldt op til når klinikken igen kan åbne dørene for behandlinger.

Vi tror på, at vi, ved at løfte i flok, kan få flest muligt virksomheder helskindede igennem denne krisesituation.

Så gør, hvad du kan derude for at vise overskud, og hvis du sidder og selv har brug for hjælp, så kontakt os endelig på telefon 88 77 47 00 eller via vores hjemmeside www.edelmann-kontorservice.dk

Vi er klar til at hjælpe med de tunge løft.

Del denne artikel

Facebook
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig