Service    Flex-løsning

Med telefonpasning får du mere tid på hænderne

Edelmann Kontorservice

Vi lever, og har i mange år levet, i en digital tidsalder, hvor teknologien har ændret vores måde at kommunikere på. Vi er konstant tilgængelige, og vores telefoner er som syet fast på hænderne. Men hvad sker der, når vi har brug for en pause? Hvad sker der, når vi har brug for at fokusere på vores arbejde, eller bare har brug for lidt tid til at holde en velfortjent pause? Det er her, at telefonpasning hos Edelmann Kontorservice kommer ind i billedet. Hos Edelmann Kontorservice kan vi hjælpe dig med telefonpasning i din virksomhed, så du kan få tid til at løse din og virksomhedens kerneopgave eller give dine medarbejdere en velfortjent pause. 

Hvordan hjælper telefonpasning din virksomhed?

Når du vælger at få Edelmann Kontorservice til at stå for din telefonpasning, er det først og fremmest en enkel måde at tage en pause fra telefonen og på den måde skabe mere balance i dit arbejdsliv. Når vi står for din telefonpasning, kan du nemt slukke telefonen og sørge for, at du prioriterer din tid på de opgaver, som giver dig og din virksomhed den rette værdi. Og så slipper du for at være tilgængelig for dine kunder 24/7 – det står vi nemlig for. 

Hvordan foregår telefonpasning hos Edelmann Kontorservice? 

Hvis du vælger at lade os stå for din telefonpasning, sørger vi altid for, at du får overleveret de vigtigste informationer fra dine kunder. Du kan derfor trygt stole på, at vi ikke lader noget vigtig information slippe forbi. Vi lærer din virksomhed at kende, som var det vores egen baglomme, og det gør os kompetente til at give dine kunder den rette vejledning. Har vi at gøre med en henvendelse eller et spørgsmål, som vi ikke selv kan svare på, kontakter vi dig altid. Vi tager dine kunders opkald, men det vil altid være dig, der er eksperten.

Hvorfor er telefonpasning vigtigt for en virksomhed? 

For det første kan det hjælpe med at mindske stress hos medarbejderne. 

De bliver sikkert konstant bombarderet med information og distraktioner fra kunder, og det kan være overvældende at skulle holde styr på det hele, alt i mens at de forsøger at passe deres arbejde. Ved at tage en pause fra virksomhedens telefon og lade os stå for telefonpasningen, kan I mindske stressniveauet på arbejdspladsen og give medarbejderne en chance for at gøre deres job færdigt.

Telefonpasning øger også produktiviteten 

Vi var lidt inde på det før, men ved at lade os stå for jeres telefonpasning, siger vores erfaring, at I kan øge jeres produktivitet i virksomheden. Når I konstant skal være tilgængelige for kunder, kan det være svært at fokusere på primære arbejdsopgaver og opnå virksomhedens mål. Derfor vil telefonpasning hos Edelmann Kontorservice frigive denne tid og øge produktiviteten. 

Lad Edelmann Kontorservice hjælpe dig med din telefonpasning 

I den digitale tidsalder er det vigtigt at huske på, at teknologien er en fantastisk ressource, men det er også vigtigt at tage en pause og fokusere på den virkelige verden omkring os. Telefonpasning hos Edelmann kan hjælpe dig og din virksomhed med at skabe balance i arbejdslivet og forbedre vores mentale sundhed og øge produktiviteten. Ring til os allerede i dag på 88 77 48 00 eller udfyld denne kontaktformular – så står vi klar til en uforpligtende snak om vores telefonpasning.

Del denne artikel

Facebook
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Helle Edelmann

Helle Edelmann er stifter og administrerende direktør hos Edelmann Kontorservice, der siden 2012 har beskæftiget sig med kundeservice inden for telefonpasning, kalenderbooking og sekretærservice. Forinden opstarten af Edelmann Kontorservice sad Helle som direktør i 20 år i en anden virksomhed, og kunne pludselig se en kedelig tendens, hvor servicekonceptet ikke matchede hendes og en del af kundernes forventning? Helle vægter ærlighed og faglig stolthed højt i sin branche, og hun ønsker at investere i kunderne samt yde en personlig service, der skaber et nært samarbejde. Med sit dygtige hold betjener hun store, mellemstore og små virksomheder i hele Danmark fra kontoret i Hellerup.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig