Service    Flex-løsning

Mund til mund-metoden virker stadig!

Personlig kontorassistent

Længe før sociale medier og reklamer var der ”fra mund-til-mund,” eller populært kaldet; Word-Of-Mouth (WOM). Altså kunsten at høre om noget fra andre.

I dag forlader vi os meget på sociale medier og reklamer generelt, men vi bør huske på, at de gamle metoder faktisk ikke er så tossede endda. Flere undersøgelser viser faktisk, at langt de fleste mennesker tror mere på mund-til-mund anbefalinger fra venner end via reklamer. Vi køber hellere et produkt, der er blevet os anbefalet, fremfor fra et sted vi ikke har hørt om før.

Det er vigtigt at huske på, at kunder der kommer med feedback, er langt bedre end dem, der ikke siger noget overhovedet. Her får man mulighed for at brillere med sin gode service og sine produkter, hvorimod kunden der tier, nok i virkeligheden ender med at vælge en anden leverandør fremover.

Den helt ligetil løsning til hvordan man får de gode word-of-mouth anbefalinger, er at:

1) Gøre det lille ekstra og sørge for at skabe positive kundeoplevelser

2) Være åben overfor feedback

3) Møde forventningerne om god service, imødekommende personale og altid sørge for, at hjælpen er nær

Hos Edelmann Kontorservice sidder vi altid klar med den gode service. Vores professionelle personale er klar ved telefonerne netop for at yde den ekstra gode service. Vi er tilgængelige alle hverdage mellem kl. 8 og 17 og er specialiseret i håndtering af indgående telefonopkald for mange typer virksomheder i Danmark.

Ring gerne for et uforpligtende tilbud, så kan vi fortælle mere om hvad vi kan gøre for dig og dine kunder. Der er også mulighed for at læse mere om os på vores hjemmeside på www.edelmann-kontorservice.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Del denne artikel

Facebook
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Helle - ejer af Edelmann Kontorservice

Helle Edelmann

Helle Edelmann er stifter og administrerende direktør hos Edelmann Kontorservice, der siden 2012 har beskæftiget sig med kundeservice inden for telefonpasning, kalenderbooking og sekretærservice. Forinden opstarten af Edelmann Kontorservice sad Helle som direktør i 20 år i en anden virksomhed, og kunne pludselig se en kedelig tendens, hvor servicekonceptet ikke matchede hendes og en del af kundernes forventning? Helle vægter ærlighed og faglig stolthed højt i sin branche, og hun ønsker at investere i kunderne samt yde en personlig service, der skaber et nært samarbejde. Med sit dygtige hold betjener hun store, mellemstore og små virksomheder i hele Danmark fra kontoret i Hellerup.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig