This is an announcement, you can change it or turn it off from the theme options page.
Close

Opfindsomhed er vejen frem

Opfindsomhed er vejen frem

Vi står i øjeblikket i en usikker tid grundet Coronavirussens udbrud her i landet. Vi kan alle mærke en påvirkning i vores hverdag, både hjemme og på jobbet, og især visse arbejdspladser er særligt udsatte. 

 Vi tager alle sammen vores forholdsregler og gør, hvad vi kan for at bryde smittekæden, men herfra går der en særlig ros ud til de mindre virksomheder i detail- og restaurationsbranchen. 

Der er nemlig en stor mængde af jer derude, som har været nødsaget til at køre med kraftigt nedsat funktion eller endda lukke butikken helt i en periode. Men I kæmper! 

 Mange af jer har været fantastisk omstillingsparate og er klar til at levere både mad, varer og services ud af huset for fortsat at holde handlen kørende. Vi opfordrer, at vi alle gør brug af disse nye tiltag, så vi kan få så mange virksomheder som muligt igennem kriseperioden.  

 Det er jo særligt i disse tider, at hver eneste kundehenvendelse tæller, og når I nu står derude med pludselig travlhed på telefonerne, vil vi gerne hjælpe jer med at sikre, at I ikke går glip af en eneste kunde.  

Det er nemlig nu vi skal løfte sammen og sikre at vi lander på benene, når hverdagen vender tilbage til normalen. 

 Vi er også selv en mindre virksomhed og forstår konsekvenserne af situationen.  

Vi står derfor klar til at lave en skræddersyet løsning til dig, både på kort og langt sigt alt efter dit behov. Om det er at sortere indkomne kald eller at tage imod bestillinger for dig, eller blot vil have en besked om at en kunde har ringet ind så du kan vende retur, er vi klar til at hjælpe. 

Ring endelig til os på 88 77 47 00 eller kig på vores hjemmeside www.edelmann-kontorservice.dk  

for at se mere om hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde dig. 

0 Responses

No comments so far.

Leave a Comment

What's on your mind? Fill out the form below to let us know.