Service    Flex-løsning

Få mere tid i hverdagen med Edelmann Kontorservice

Vi hjælper dig med at håndtere det sure arbejde - TeleSekretær

Stress er, som licens, efterhånden noget vi giver til hinanden i Kongeriget Danmark. Vores liv er nemlig strikket sådan sammen, at vi konstant og hele tiden er tilgængelige for alle og enhver. Vi går på arbejde fra nine to five, vi tjekker vores mails som meteorologerne tjekker vejret, og vi glemmer i al den trængsel og alarm at trække stikket fra civilisationen og sætte stikket i os selv. Derfor trænger vi alle engang i mellem til en ferie – og altså en velfortjent en af slagsen. Det kan vi hjælpe med hos Edelmann Kontorservice. Ræk ud til os via denne kontaktformular eller ring til os på 88 77 47 00. Så kan vi tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mere tid i hverdagen – bl.a. med vores telefonpasning.

Undgå stress med Edelmann Kontorservice 

Lad os lige for en god ordens skyld starte med kort at klargøre hvad stress er for en størrelse. Lider man af kortvarig stress vil man befinde sig i en tilstand, som gør det muligt at handle og reagere hensigtsmæssigt i ekstraordinære situationer. Lider man af længerevarende stress, udgør det derimod en trussel mod ens generelle helbred, og kan i værste tilfælde føre til en psykisk sygdom. Man skal helst undgå stress i en længerevarende periode, og det er her hvor Edelmann Kontorservice kommer dig, dine medarbejdere og din virksomhed til undsætning.

Ikke en sygdom

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at stress ikke er en sygdom men en belastningstilstand, som både kan være fysisk og psykisk. Den opstår når indre og ydre krav overstiger mængden af ressourcer, som den enkelte har til rådighed. Det er, med andre ord, helt normalt at opleve stressede perioder, hvor man omvendt skal være på vagt, hvis tilstanden ikke ophører af sig selv. Vi fortæller dig alt dette her, da vi ønsker, at være en hjælpende hånd til dig, som både trænger til at få afstresset dit system og ligeledes ønsker værktøjer til at forebygge længerevarende stress.

Er du blevet kaldt på arbejde i din ferie? 

Lad os male et billede for dig. Det er en tidlig og dugfrisk morgen. Fuglene pipper godmorgen, termokanden er fyldt med friskbrygget kaffe og madpakkerne er smurt. Bilen er pakket til bristepunktet, og turen mod den traditionsrige sommerhustur er kun et par timer væk langs motorvejen. Du glæder dig til at få en stressfri ferie med familien, god mad, lange gåture og middagslur. Højdepunktet på denne tur bliver dog helt klart at få gjort bugt med den krimi, som har ligget på natbordet og grint dig op i ansigtet i de sidste mange uger. Du glæder dig med andre ord til en stressfri ferie – og helt sikkert også en velfortjent en af slagsen. Aaaaah’ det føles godt, ikk?

Med god samvittighed har du ligeledes lukket og slukket for virksomheden derhjemme og sendt en stor del af dine medarbejdere på en lige så velfortjent og stressfri ferie. Og hvordan kan det så lade sig gøre, spørger din sidemakker? Det kan det fordi du og din virksomhed har valgt at gøre brug af Edelmann Kontorservice som jeres faste telefonpasning

Lad os være din ferieafløser 

Vi kan ikke gøre Danmark stressfri, men vi kan hjælpe dig, dine medarbejdere og din virksomhed med at få mere tid i hverdagen. Hos Edelmann Kontorservice tilbyder vi alt fra telefonpasning, inbound kundeservice, e-kalenderbooking og skal det hele tilpasses dig og din virksomhed står vi klar med en flex-løsning. Kontakt os allerede i dag via denne kontaktformular eller giv os et kald på 88 77 47 00. Så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig på en stressfri ferie fyldt med krimier og middagslure.

Del denne artikel

Facebook
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Helle - ejer af Edelmann Kontorservice

Helle Edelmann

Helle Edelmann er stifter og administrerende direktør hos Edelmann Kontorservice, der siden 2012 har beskæftiget sig med kundeservice inden for telefonpasning, kalenderbooking og sekretærservice. Forinden opstarten af Edelmann Kontorservice sad Helle som direktør i 20 år i en anden virksomhed, og kunne pludselig se en kedelig tendens, hvor servicekonceptet ikke matchede hendes og en del af kundernes forventning? Helle vægter ærlighed og faglig stolthed højt i sin branche, og hun ønsker at investere i kunderne samt yde en personlig service, der skaber et nært samarbejde. Med sit dygtige hold betjener hun store, mellemstore og små virksomheder i hele Danmark fra kontoret i Hellerup.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig