Service    Flex-løsning

Uddelegering af ansvar med telefonpasning

Ansvar for din telefonservice

Ring, ring! Telefonen ringer, og det er på tide at snakke om telefonpasning. Ja, det kan virke som en rutineopgave, men lad os indse det – effektiv telefonpasning er afgørende for enhver virksomhed. Det siger vores erfaring os i hvert fald, og i dette blogindlæg vil vi derfor udforske kunsten at uddelegere telefonpasning, fra ledelsens perspektiv og hen til medarbejderens rolle. Vi deler en række gode råd, som I helt gratis kan tage med tilbage til det næste personalemøde.

Uddelegering af telefonpasning fra ledelsens perspektiv

Lad os starte med ledelsen. Uddelegering af telefonpasning kan være din redning! Det frigør dig både for tid og ressourcer, så du meget bedre kan fokusere på vigtigere opgaver – dine kerneopgaver. Men hvordan finder du de rigtige medarbejdere til opgaven? Kig efter dem med kommunikationstalent, problemløsningsfærdigheder og en naturlig evne til at begejstre kunderne. Og vigtigst af alt, sørg for at give dem klare retningslinjer og ansvarsområder, så de føler sig trygge og godt klædt på til at løfte opgaven. 

Medarbejderens rolle i effektiv telefonpasning

Telefonpasning er ikke kun ledelsens ansvar – det er en teamindsats! Medarbejderne spiller en afgørende rolle i at levere professionel og effektiv kundeservice. Her er et tip: Smil, selvom du ikke kan se dem i telefonen. Det skinner igennem og skaber en positiv oplevelse for den, der ringer. Og hvis du støder på et komplekst eller vanskeligt opkald, skal du ikke være bange for at sende bolden tilbage til lederen. De er der for at hjælpe og støtte dig – husk det!

Praktiske tips til effektiv telefonpasning

Lad os afrunde dette skriv med nogle gode råd, som du kan bruge i praksis. Først og fremmest skal du sørge for at have et godt telefonpasningssystem på plads. Det kan være et softwareværktøj eller en vejledning, der hjælper med at optimere processen. Træn dine medarbejdere i telefonserviceens finesser og sørg for, at de har de nødvendige redskaber til at levere en tilfredsstillende oplevelse for jeres kunder. Og husk så på, at det er helt okay at bede om hjælp fra en kollega eller din nærmeste leder. Det er i alles interesse, at dagens udfordringer bliver løst på en professionel, kompetent og effektiv måde. 

Skal vi hjælpe med jeres telefonpasning?

Effektiv telefonpasning er ikke kun en rutineopgave, det er en vigtig del af enhver virksomhed at servicen er i top. Ved at uddelegere ansvaret til Edelmann Kontorservice kan du sikre, at dine telefonopkald bliver håndteret professionelt og effektivt. Vi hjælper dagligt mange virksomheder med deres telefonpasning, og du er velkommen til at være med! Vi lærer din virksomhed at kende, som var det vores egen bukselomme, og du kan derfor trygt stole på, at vi nok skal passe rigtig godt på virksomhedens kunderelationer. 


Har du lyst til at læse mere om vores telefonpasning, skal du være velkommen til at kontakte os. Så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer i gang med at uddelegere ansvaret til os.

Del denne artikel

Facebook
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Helle - ejer af Edelmann Kontorservice

Helle Edelmann

Helle Edelmann er stifter og administrerende direktør hos Edelmann Kontorservice, der siden 2012 har beskæftiget sig med kundeservice inden for telefonpasning, kalenderbooking og sekretærservice. Forinden opstarten af Edelmann Kontorservice sad Helle som direktør i 20 år i en anden virksomhed, og kunne pludselig se en kedelig tendens, hvor servicekonceptet ikke matchede hendes og en del af kundernes forventning? Helle vægter ærlighed og faglig stolthed højt i sin branche, og hun ønsker at investere i kunderne samt yde en personlig service, der skaber et nært samarbejde. Med sit dygtige hold betjener hun store, mellemstore og små virksomheder i hele Danmark fra kontoret i Hellerup.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig