Service    Flex-løsning

Kundeservice gennem tiden

Vi passer dine telefoner

Kundeservice har altid eksisteret på et vist plan, men med digitalisering af service generelt, er der sket en rivende udvikling i hvordan kundeservice ydes i praksis.  

Vi skal ikke længere tilbage end til slutningen af 70’erne for at befinde os et sted, hvor den nyeste teknologi på markedet var den telefoniske tastemenu. Det er et ganske bekvemt system for virksomheden til at sortere i indkommende opkald, men kan virke både upersonligt og fremmedgørende overfor kunden. 

Da vi så fik adgang til internettet i de tidlige 90’ere, skabte det en bred række måder for virksomheder og deres kunder at interagere med hinanden på. I den forbindelse udvikledes der en lang række systemer til styring af kundeforhold, som du måske kender som CRM-applikationer. Essensen af disse systemer er, at de samler information om kunderne og med denne information til rådighed, kan virksomheder levere personlig service på højt plan. 

Det personlige forhold var nu kommet i høj kurs og det steg fortsat i værdi med lancering af smartphones i 00’erne. Ikke nok med at kunder nu handlede på farten, men deres oplevelse af den service de modtog kunne nu deles med, ikke bare deres eget netværk, men hele verden på få sekunder. På både godt og ondt.  

Tendensen med at lægge fokus på en optimeret kundeservice har været stigende lige siden, da en positiv kundeoplevelse er altafgørende for en virksomheds bæredygtighed. 

Følg med om to uger, hvor del 2 af denne artikelserie lægges op. Her bygger vi videre på kundeservicens historie og dens betydning for dig og din virksomhed. 

Kan du dog ikke vente med at høre mere om god kundeservice, så kontakt os på 88 77 47 00 eller tag et kig på www.edelmann-kontorservice.dk for mere information.  

Del denne artikel

Facebook
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Helle - ejer af Edelmann Kontorservice

Helle Edelmann

Helle Edelmann er stifter og administrerende direktør hos Edelmann Kontorservice, der siden 2012 har beskæftiget sig med kundeservice inden for telefonpasning, kalenderbooking og sekretærservice. Forinden opstarten af Edelmann Kontorservice sad Helle som direktør i 20 år i en anden virksomhed, og kunne pludselig se en kedelig tendens, hvor servicekonceptet ikke matchede hendes og en del af kundernes forventning? Helle vægter ærlighed og faglig stolthed højt i sin branche, og hun ønsker at investere i kunderne samt yde en personlig service, der skaber et nært samarbejde. Med sit dygtige hold betjener hun store, mellemstore og små virksomheder i hele Danmark fra kontoret i Hellerup.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig