Service    Flex-løsning

Skræddersyet telefonpasning fra Edelmann Kontorservice

Helle Edelmann - professionelt telereception

I en moderne forretningsverden, hvor kundeservice og tilgængelighed er altafgørende, spiller professionel telefonpasning en afgørende rolle. Hos Edelmann Kontorservice forstår vi vigtigheden af at skabe et positivt førstehåndsindtryk og opretholde en høj standard for kommunikation med dine kunder. Vores skræddersyede løsninger til telefonpasning er designet til at imødekomme behovene i forskellige brancher og hjælpe de mange virksomheder med at styrke deres brand og på den måde differentiere sig fra konkurrenterne.

Hvilke brancher kan gøre brug af telefonpasning? 

Herunder vil vi fortælle dig om forskellige typer af brancher som hver dag har stor gavn af vores telefonpasning. Det er brancher, som grundet deres stigende kundekontakt gør brug af vores service for at frigive tid til deres kerneopgaver. Og det med at frigive tid til kerneopgaver skrev vi faktisk om tilbage i april – hvis du ikke har læst det endnu, kan vi varmt anbefale dig, at du får læst blogindlægget Med telefonpasning får du mere tid på hænderne i en fart. Men nu tilbage til de forskellige brancher. 

Professionel telefonpasning til advokatfirmaer

I advokatbranchen er troværdighed og diskretion afgørende. Vores team af telefonpassere er trænet i at håndtere samtaler med høj følsomhed og respekt for fortroligheden. Vi sikrer, at alle opkald bliver besvaret professionelt og henvist til de rette kontaktpersoner, hvilket bidrager til at opbygge tillid hos dine klienter.

Imødekommende telefonpasning til hoteller og restauranter

Inden for servicefaget er førstehåndsindtrykket afgørende. Vores team af telefonpassere fungerer her som en udvidelse af din virksomhed og byder gæster velkommen imødekommenhed og en kundeservice i top. Vi booker reservationer, besvarer spørgsmål og håndterer eventuelle ændringer, hvilket giver dine gæster en problemfri oplevelse fra starten.

Skræddersyet telefonpasning til teknologivirksomheder

I den teknologiske verden er hastighed og præcision nogle tilbagevendende nøgleord. Vores team af telefonpassere er trænet til at forstå komplekse tekniske termer og kanaliserer derfra opkaldet videre til de rigtige eksperter. Vi hjælper med at minimere ventetid og sikrer en effektiv kommunikation mellem din virksomhed og dine kunder.

Effektiv telefonpasning til sundhedssektoren

I sundhedsbranchen er omsorg og nøjagtighed altafgørende. Vores team af telefonpassere er uddannet til at håndtere opkald fra patienter, booke aftaler og videregive vigtig information til de relevante sundhedsprofessionelle. Vi bidrager på den måde til en gnidningsfri patientoplevelse.

Edelmann Kontorservice står klar til at hjælpe dig

Uanset din branches karakteristikker og behov tilbyder Edelmann Kontorservice en skræddersyet løsning, der afspejler din virksomheds unikke værdier og prioriteringer. Vi styrker dit image, øger kundetilfredsheden og frigør din tid til at fokusere på det, du gør bedst – din kerneforretning. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at skabe et imponerende første indtryk via vores ekspertise i telefonpasning.

Del denne artikel

Facebook
LinkedIn

Ingen kommentarer endnu, tilføj din stemme nedenfor!

Tilføj en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Helle - ejer af Edelmann Kontorservice

Helle Edelmann

Helle Edelmann er stifter og administrerende direktør hos Edelmann Kontorservice, der siden 2012 har beskæftiget sig med kundeservice inden for telefonpasning, kalenderbooking og sekretærservice. Forinden opstarten af Edelmann Kontorservice sad Helle som direktør i 20 år i en anden virksomhed, og kunne pludselig se en kedelig tendens, hvor servicekonceptet ikke matchede hendes og en del af kundernes forventning? Helle vægter ærlighed og faglig stolthed højt i sin branche, og hun ønsker at investere i kunderne samt yde en personlig service, der skaber et nært samarbejde. Med sit dygtige hold betjener hun store, mellemstore og små virksomheder i hele Danmark fra kontoret i Hellerup.

   Edelmann er personlige og fleksible
  Vi tør godt at lægge navn til det vi laver
   Vi er et professionelt team, med flere års erfaring
   100 % GDPR compliant
Telereception og telefonpasning kontorservice

Lad os kontakte dig